7 Haziran?da yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili adayı olmak için aday adaylık başvurusu yapmamasına rağmen çeşitli çalışmalar yapan Koç, Şahin Efendi ve Mazı köylerini ziyaret ederek köylülerle bir araya geldi.

Köylülerin dertlerini dinleyen Koç?a, elektrik borcu olan çiftçiler dert yandı. Koç, milletvekili olması halinde çiftçilerin sorunları için mücadele edeceklerini belirterek, çiftçilere, ?TEDAŞ Mağdurları Derneği? kurmaları ve dernek çatısı altında sorunlarını dile getirmeleri önerisinde bulundu.

"İhaleci ve rantçıların yanında değil, mazlumların yanında olacağız" diyen Koç, "Liderimiz Devlet Beyin dediği gibi biz Anka Kuşu gibi küllerimizden yeniden doğacak kudrete sahibiz. Siz bize destek verin biz sizin yanınızda olalım ve sorunlarınızı çözelim" diye konuştu.

MHP?nin Nevşehir?deki oy oranının yüzde 35 olduğunu ifade eden Koç, halkın desteğini istedi. Koç, "Meclise girdiğimizde kim gerçek manada sizin yanınızda kim sözde sizin yanınızda oluyor hepsini göreceksiniz. Teşkilatlarımızla beraber sizlere hizmet etmek boynumuzun borcu" dedi. Haber: Alpaslan Körükcü