AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Kadın emeği, Türkiye’nin istikbali buluşmaları” Nevşehir programı Uçhisar’da düzenlendi.

Programda konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, 5 aydır Türkiye’nin farklı illerinde kadınları dinlediklerini söyledi.

Amaçlarının nüfusun yarısını oluşturan kadınların üretime ve kalkınmaya daha çok katkı sağlamalarına destek olmak olduğunu belirten Keşir, “Kadınlarımızın kalkınmanın bir parçası olduklarını tekrar hatırlatmak istiyoruz. Anadolu’nun ilçelerinde pek çok kadın var. Küçük dokunuşlarla zihinlerindeki o parlak fikirleri, gayreti bir araya getirip hem kendi ailelerine ekonomik katkı sağlıyorlar hem de ülkenin kalkınmasına katkı veriyorlar.” dedi.

Kadın buluşmalarını önemsediklerini kaydeden Keşir, “Devletimizin verdiği hibe destek fonlarından kadınlarımızı haberdar etmek istiyoruz. Nevşehir turizm bölgesi olması nedeniyle bu tür parlak fikirlere çok açık bir yer. Dünyanın gözbebeği olan bir şehir. Ben inanıyorum ki bu şehirde girişimci ruhlu, çalışkan, üretken kadınlar mutlaka yeni yeni parlak fikirler üretecekler ve hem kendi aile ekonomilerine katkı sağlayacaklar hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklar.” diye konuştu.

Programa AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, kentteki kadın derneklerinin temsilcileri ve partililer katıldı.