Keçiören Belediyesi 10. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Nevşehir yöresel gösterileri etkinliği ve Nevşehir Kültür Evi açılışı yapıldı.

Keçiören Belediyesi 10. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Nevşehir yöresel gösterileri etkinliği ve Nevşehir Kültür Evi açılışına AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve MHP İlçe Başkanı Alparslan Doğan, Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Eren, Nevşehir Kültür Derneği Başkanı Mehmet Ali Canlı, Ankara Ürgüplüler Derneği ve Genç Nevşehirliler Platformu Başkanı Ziya Ağca ile çok sayıda Nevşehirli katıldı.

Açıkgöz; “Keçiören Nevşehirliler ile güzel”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada: "Keçiören Belediyemizin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinlikleri kapsamında Nevşehir Dernekler Federasyonu ile birlikte “Nevşehir Kültür Evi Açılışı ve Yöresel Gösteriler” etkinliğine Nevşehirli hemşerilerimizle birlikte katılım sağladık. Nevşehir Dernekler Federasyonu Başkanımız Mehmet Eren’e ve ev sahipliğinde bulunan Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok’a teşekkür ediyorum. Sevgi, hoşgörü, kardeşlik diyarı Kapadokya’mızdan Keçiören’imize, Anadolu’nun manevi mimarlarından Hacıbektaş’ımızın muhabbetiyle, Nevşehirli hemşerilerimizle bir aradayız. Ev sahipliği yapan Keçiören Belediye Başkanımız Turgut Altınok’a bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.