MHP il Binasında düzenlenen toplantıda konuşan Ünal, “İtibarlı ve yaşanabilir bir Türkiye ve Nevşehir için aday adaylığımı açıklamış olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

“Ülkemizin çok önemli bir bölgesinde dünyada eşi ve benzeri olmayan bir kentte yaşıyoruz” diyen Ünal, “Bu coğrafyanın insanında yabancıya karşı sevgi ve saygı, kendi kimliğini kaybederek yabancılaşmaya karşı ise onurlu bir dik duruş vardır. Son dönemlerde Türkiye ve Türk halkının itibarsızlaştırılmasına seyirci kalamayacağımdan dolayı çok sevdiğim mesleğim olan hekimlikle hizmet ettiğim halkıma Hz. Ömer in adaletini ve ezelden beri adı merhamet ve adil olarak yönettiği devletlerle anılan bu onurlu milletin itibarını devam ettirebileceğine inandığım tek siyasi parti olan Milliyetçi Hareket Partimizden aday adaylığımı açıklamaktan dolayı büyük bir onur ve şeref duyuyorum” diye konuştu.

Ünal, konuşmasına şöyle devam etti: “Kapadokya’nın sağlık hakları gasp edilen insanlarımız, yok pahasına kayıt dışı çalıştırılan uyuşturucu bataklığına saplanan gençlerimiz, evine ekmek götüremeyen babalarımız ve annelerimiz için aday oldum. Fakat en önemlisi ben sizlerin oğlunuz, kardeşiniz, gönül dostunuz olarak sizin adayınız olabilmek için aday oldum. Bu seçimde yüreğim yüreğinizle.”

MHP İl Binası’ndaki toplantıda MHP İl Başkanı Göksel Taşcı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Ürgüp MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz ve partililer hazır bulundu. Haber: Alpaslan Körükcü