Beraberinde MHP İl Başkanı İlhan Kaya, MYK Üyesi Mehmet Varol, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, il genel meclisi Üyesi Haydar Çiftçi ve Partili yöneticilerle birlikte ilk olarak Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği ve Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç burada seçim çalışmalarına ve sürece ilişkin değerlendirmelerde, istişarelerde bulundu.

Ziyaretin anısına Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Kılıç’a üzerinde Türk Bayrağı çıkarması bulunan kaşkol, Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ederken seçim sürecinde kendisine başarılar diledi.

Günün ikinci ziyaret noktası Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı oldu. Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekiler burada da çeşitli konularda istişarelerde bulundular.