Nevşehir?in en prestijli alışveriş ve yaşam merkezi Forum Kapadokya, Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında düzenlediği geleneksel doğum günü partilerine devam ediyor.

Dev doğum günü partisinin bu seferki konukları, Ağustos ayında doğan tüm çocuklar.

Forum Kapadokya?da 30 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00?te gerçekleşecek doğum günü partisine çocuklar, aileleriyle birlikte ücretsiz olarak katılabilecek.

TİYATROLAR, ANİMASYONLAR, OYUNLAR, PASTA VE HEDİYELER! Doğum günü partisi, çocukların, maskotlar tarafından karşılanmasıyla başlayacak.

Animasyonlar ve yarışmalarla eğlence doruğa çıkarken, doğum günü partisi pasta kesimiyle devam edecek. Saat 16.00?da ise Forum Çocuk Kulübü Maskot Tiyatrosu sahneye çıkacak ve çocuklara Türk Maskot Tiyatrosu?nun en eğlenceli örneklerinden birini sergileyecek.

Yiyecek ve içecek ikramlarıyla devam eden partide çocuklar yüzlerini boyayıp birbirinden çeşitli oyunlar oynayacak.

Partinin sonunda ise katılan tüm çocuklar için doğum günlerinin en güzel kısmına gelinecek ve saat 17.30-18.00 arası hediyeler dağıtılarak parti tamamlanacak.

Daha önceki aylarda yoğun bir katılımla gerçekleşen doğum günü partilerinde çocuklar yeni arkadaşlıklar kurarken, hep birlikte eğlenmenin tadına varmıştı. Haber: Ali Çamur