Vakıf üyelerini Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici, Başkan Yardımcısı Behçet Alkan, Genel Sekreter Mustafa Sertbakan, Yönetim kurulu üyeleri Oğuz Özden, Bülent Hezenci ve cemiyet üyeleri M. Tolga Karaca ile Kerem Palancı ağırladı.

Genç Birlik Vakfının çalışmalarından bahseden Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi Başkan Vekili Oğuzhan Alkan açıklamasında ?Birlik Vakfı 18 Kasım 2000 tarihinde kurulmuştur. Genç Birlik Nevşehir şubesi ise 24 Mayıs 2014 tarihi itibariyle kuruldu.

Genç Birlik Vakfı, Millî ve manevi değerlere bağlı, bu milleti esas alan; tarihini bilen, ilim ve proje sahibi, üretken, kültürlü, sahasının en iyisi, çağdaş bilim ve teknik bilgiye hâkim, kaliteli bir neslin yetişmesini ve bu neslin milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınma ve gelişmesine katkıda bulunmasını sağlamaktır.

Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz? dedi. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ziyaretine İl Başkan Vekili Oğuzhan Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Semih Öncü, Burak Korkmaz ve Muhammed Kızmaz katılırken Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ekici ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek

?Ziyaretinizden dolayı Vakfın bütün organlarına ve çalışanlarına teşekkür ederim.

Ortak değerimizin Nevşehir olduğu mantığıyla çalışmalar yürütürken dinine bağlı, milli değerlerine, örf ve adetlerine bağlı bireylerle ortak çalışmalar yürütmek bu değere değer katmak anlamını taşıyor.

Yapılacak çalışmalarda her zaman destek olmak isteriz? diye konuştu.

Yapılan ziyarette Genç Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi yönetim kurulu başkan vekili Oğuzhan Alkan ve üyeleri Vakfın tanıtım broşürünü ve kitap hediye ettiler. Haber: Ali Çamur