2007-2011 yılları arasında AK Parti Nevşehir Milletvekili olan ve kısa sürede kendini sevdirmeyi başaran Dede, seçimlerin Nevşehir’e ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti. Çok önemli bir seçim olacağını belirten Dede, istikrarın bozulmaması gerekiyor.

Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenler istikrarın bozulması için ellerinden geleni yapıyor. Biz istikrarın bozulmamsı gerektiğini ve AK Parti’nin bu seçimlerden güçlenerek çıkması gerektiğini anlatıyoruz. Nevşehir inşallah bu dönemde de 3 milletvekilini meclise gönderecek. Biz buna yürekten inanıyoruz. 13 yıldır Türkiye’de yaşananlar göz ardı edilemez. Bu yatırımların devam etmesi için hemşerilerimiz yeniden AK Parti’ye oy vermeli dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayram Ekici de, Mahmut Dede’ye çalışmalarında başarılar diledi ve teşekkür etti. Seçimlerde Nevşehir’in kazanmasını istediğini kaydeden Ekici, inşallah Nevşehir’e hizmet edecek insanlar seçilir ve Nevşehir’imize faydalı olur. Biz bunu arzuluyoruz diye konuştu. Haber: Alpaslan Körükcü