İl Başkanı İlhan Kaya, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 2018’in son saatlerinde ziyaretlerde bulunan Kılıç, sağlık çalışanlarının, hastaların, görevi başında bulunan emniyet mensuplarının yeni yılını kutladı.

İlk olarak Nevşehir Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan sağlık çalışanlarının yeni yılını kutlayan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç daha sonra devlet hastanesindeki servislerde yatan, ayakta tedavi gören hastaları tek tek ziyaret edip onlarında yeni yılını kutladı.

Yeni yılını kutladığı herkese birer karanfil hediye eden Kılıç, devlet hastanesinin ardından gecenin dondurucu soğuğuna rağmen oldukça fedakarca görevlerini sürdüren trafik uygulama noktasını da ziyaret etti.

Burada bir süre emniyet görevlileriyle sohbet eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç ve beraberindekilerin son ziyaret mekanı Nevşehir emniyet asayiş müdürlüğü ve Karakolu oldu.

Ziyaretleri esnasında yılın ilk bebeğine hediyeler takdim eden ve annesini kutlayan Kılıç, yeni yılın tüm İslam Alemine, Türk Milletine ve Nevşehir halkına hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.