MHP Gülşehir Seçim Bürosu Dualarla Açıldı

MHP Gülşehir ilçe Belediye Başkan Adayı Şengezer Kürk'ün seçim bürosunun açılışı miting havasında yapıldı.

Şengezer Kürk'ün seçim süresince çalışmalarını yürüteceği MHP'nin Gülşehir seçim irtibat bürosu; MHP MYK üyesi Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker ile partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı İlhan Kaya, Gülşehir ilçesinde MHP olarak çok iddialı olduklarını ve seçimi kazanacaklarını açıkladı.

MHP Gülşehir ilçe Belediye Başkan Adayı Şengezer Kürk ise seçim çalışmalarının çok iyi gittiğini ve 31 Mart’ta Gülşehir Belediyesine üç hilalli bayrağı dikeceklerini dile getirdi.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker de; " Ülkü Ocakları Nevşehir il Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir ilçe Belediye Başkan adayı Şengezer Kürk'ün seçim bürosu açılışına katılım sağladık. Coşku içerisinde geçen açılışta Şengezer Kürk'e seçim süresince çalışmalarında başarılar diledik" dedi.

MHP Nar Seçim Bürosu Dualarla Açıldı

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Serkan Oduncu’nun seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Nar seçim bürosu açılışına MHP MYK üyesi Mehmet Varol, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan, Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, partililer, ülkücü gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP Nar Belediye Başkan Adayı Serkan Oduncu yaptığı açıklamada; “Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nar Belediye Başkan Adayı Serkan Oduncu açılış konuşmasında “Mensubu olmaktan şeref duyduğum şanla şerefle 50.yılını kutladığımız Milliyetçi Hareket Partisi’nden belediye başkan adayı olmak bir ülkücüye gurur ve onurdur. Şahsıma desteklerinden dolayı başta il teşkilatıma, merkez ilçe teşkilatıma nar belde teşkilatıma aileme ve tüm dostlarıma sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 yerel şeçimlerin de doğduğum ve sevdalısı olduğum kasabama hizmet etmek amacıyla çıkmış olduğum bu kutlu yolda sizlerin destekleriyle inşallah 31 Mart akşamı üç hilali belediye binamıza asacağız. Görevim kasabama hizmet etmek. Ayırmadan, kayırmadan Nar için Narlı için şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile gönül kırmadan gönül alarak hep birlikte kasabamız için çalışacağız. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in sözünde belirttiği gibi; “Türk töresinin şartı yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millete feda ederler. Türk milletinin büyüklüğü böyle yükselecektir. Bende bu duygu ve düşünce ile Allah nasip eder belediye başkanı olduğumda bu vazifeyi en iyi şekilde yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum. Nar kazanacak Narlı kazanacak. Katılımlarınızdan ötürü hepinize çok teşekkür ederim. Nar Ehline Emanet” diye konuştu.

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker de yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisi Nar Belediye Başkan adayı Serkan Oduncu'nun seçim bürosu açılışına katılım sağladık. Coşku içerisinde geçen açılışta Serkan Oduncu'ya seçim süresince çalışmalarında başarılar diledik” dedi.