AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Yozgat İl Başkanlığını ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’yi ziyaret etti.

Açıkgöz, daha sonra AK Parti Çekerek İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır ve belediye meclis üyeleri ile görüşüp istişarelerde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak AK Parti Yozgat İl Başkanlığımızı ve Yozgat Belediye Başkanımız Celal Köse’yi ziyaret ettik.

Yozgat; tek yürek olarak büyümeye, kalkınmaya, gelişmeye odaklanmış. AK Belediyeciliğimizle kazanan yine Yozgat oldu.

Yozgat Çekerek İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik.

Anadolu’nun yiğit evlatları millet sevdasıyla, AK sevdayla; Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Güçlü Türkiye için çalışmaya devam ediyor. Milletimizle bir ve beraber olarak, kazanan Türkiye olacak.

Yozgat Çekerek Belediye Başkanımız Eyüp Çakır’ı ve belediye meclis üyelerimizi ziyaretimizde belediye projeleri ve faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Çekerek vizyonu ve projeleri ile gelişmeye hazır. Hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.