İlimiz genelinde hali hazırda yayın hayatını sürdüren Kapadokya FM, Mega FM, Radyo N, Ürgüp FM ve Keyf FM radyolarında uzun yıllar yayın yapanlar arasında 20 yılını geride bırakan isimlerde yer alıyor.

Yerel Radyoculuk sektöründe en uzun süre görev yapan isimler arasında Mega FM radyosundan Birsen Üre?yi göstermek mümkün.

Geçtiğimiz günlerde 21. yılını kutlayan radyoda 20 yılın üzerinde görev yapan Üre bu sektörün en kıdemli ismi durumunda.

Yerel radyoculuk sektöründe 20 yıla yakın süreyle görev yapan Kapadokya FM?den Atilla Ali Çamur, 15 yıla yakın süreyle görev yapan Fatih Kılınç gibi isimlerde yerel radyoculuğun tanınmış isimleri arasında.

20 yılı aşkın süreyle radyo ve yerel televizyonlarda program yapan Ömer Kavak, radyo programcısı M. Tolga Karaca, Murat Düşmez gibi isimlerde bu sektörün emektar isimleri arasında.

Sektörün en uzun soluklu yerel radyo işletmecileri arasında ise ilk sırayı yine Mega FM radyosundan Mustafa Sertbakan alıyor.

İkinci sırada Kapadokya FM radyosundan M. Melih Tarlacı, Üçüncü sırada ise Ürgüp FM radyosundan Ayşe Paslanmaz?ı göstermek mümkün.