Ziyarette Kapadokya Alan Başkanlığı başta olmak üzere, Kapadokya bölgesinde turizm faaliyetleri ve Kozaklı’da bulunan termal sıcak su ve sağlık turizm faaliyetleri Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile istişare edildi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kapadokya bölgesinin turizm sorunları ile çözüm önerilerinin de ele alındığı ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ve Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukcuoğlu ile ziyaret ettik. İlgileri ve destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz. Kapadokya Alan Başkanlığı, Turizm faaliyetleri, Termal sıcak suyumuz ve sağlık turizm faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunduk. Hep birlikte Sevdamız Nevşehir’imiz için çalışmaya devam.” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı Bakanlığımızda ağırladık. Kültür ve turizm alanında, Nevşehir’de yürütülen projeleri ve çalışmaları değerlendirdik.” dedi.