AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, tarihi yerel seçimler önce STK’lar başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelerek talep ve varsa şikâyetlerini dinlediği programlarına devam ediyor.

Bu kapsamda, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, İlçe, belde Belediye Başkan adayları, Nevşehir’de yaklaşık 65’e yakın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Milli İrade Platformu temsilcileri ile kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.

Nevşehir Milli İrade Platformundan Rasim Arı'ya Tam Destek

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, kahvaltıda bir araya geldiği Nevşehir Milli İrade Platformu üyeleri ile yeni döneme ilişkin görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Adayı Rasim Arı; "İlimizde her birisi farklı eksiklikleri gidererek hizmet eden kıymetli STK'larımızın Başkan ve yöneticileriyle kahvaltıda buluşarak, Yeni Dönemde Nevşehir'i ve Belediye olarak STK'lar ile ilgili düşüncelerimizi konuştuk " dedi. Seçimlere artık sadece 15 gün kaldığını hatırlatan Başkan adayı Rasim Arı, “Yine gecemizi gündüzümüze katarak, davamızın uğrunda kimsesizlerin kimi, sessiz çoğunluğun sesi olan, içeride istikrarın dışarda itibarın sembolü olmuş dünya lideri, ümmetin lideri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın uğrunda yine aynı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın hizmetkarı olarak şehrimize hizmet edeceğiz. Bundan sonraki süreçte Allah’ın izniyle fitne kazanları kaynatmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz: 'Milli irade sandığa yansımalı'

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek olan erken seçime yönelik değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Yerli ve millî değerlerle bir araya gelen platformumuz dün de milletinin ve devletinin yanında oldu bugün de aynı vakur duruşunu devam ettiriyor. Sizlere teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimleri, sadece yerel seçim değil, Türkiye, İslam ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan karşıtı meczuplara verilecek en iyi cevaptır. Türkiye’nin beka seçimi derken, mazlumların umudunu ve hakkını kastediyoruz. Hainlere fırsat vermeyeceğiz bir ve beraber olarak Nevşehir’imiz, milletimiz kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar da; “Nevşehir'imizin en büyük gücü birlikteliği ve beraberliğidir. Bu birliğimizi, bu beraberliğimizi Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zaferle taçlandırdığımızı ve kimsenin bu birliğimizi bozamayacağını herkes görecek. Tevazu, samimiyet ve gayret ile mücadelemizi sonuna kadar yapacağız bu hizmet bayrağını elimizden geldiğince yukarı taşımak için mücadelemizi yapacağız” dedi.