NEVŞEHİR SPOR GK?DA SEVİNÇ TABLOSU

Nevşehir?i Bölgesel Amatör Lig?de temsil eden ve ligde kalmayı başarıp, Play off maçında da rakibini eleyerek önümüzdeki yıl bölgesel amatör ligde yeniden mücadele edecek olan Kırmızı Beyazlı ekipte art arda gelen başarılı sonuçlar büyük sevinç yarattı.

Bölgesel amatör ligde talihsizce kaybedilen puanların ardından ilimizi yeniden temsil etme hakkını kazanan Nevşehir Spor Gençlik Spor Kulübünde futbol branşlarında elde edilen başarılar yaşanan mutluluğa yenilerini ekledi.

U-14, U-17 ve U-19 Liglerinde elde edilen başarıların tesadüf olmadığını söyleyen Kulüp Başkanı Necmi Cantekin, sezon başında da ifade ettikleri gibi alt yapısı kuvvetli bir takım oluşturmak için seferber olduklarını, 3 ligde elde şampiyonlukların da bunun en iyi göstergesi olduğunu dile getirdi.

Cantekin, ?Biz kulüp yönetimi olarak hep ilimizi profesyonel liglerde temsil edecek olan ekiplerin mutlaka alt yapılarının da kuvvetli olması gerektiğine dikkat çekmiştik. Yaptığımız çalışmalarla katıldığımız liglerde 3 şampiyonluk yaşamamız bu konuda önemli ve doğru adımlar attığımızın adeta ispatı durumunda? diye konuştu.