Ana arterlerin yanı sıra cadde ve mahalle aralarında 200 i aşkın ekip ile birlikte iş makinalarının da yardımıyla kar temizliği yapan Nevşehir Belediyesi ekipleri, ana caddelerdeki kar birikintilerini kepçeler yardımıyla kamyonlarla taşıma çalışması da yapıyor.

Nevşehir?i 3 günden beri etkisi altında bırakan ve kimi yerlerde 45 cm. ye kadar ulaşan kar yağışı ile birlikte ulaşımın sağlıklı şekilde işleyişinin sağlanması amacıyla gece geç saatlere kadar devam eden karla mücadelesi yapan Nevşehir Belediyesi ekipleri, şehrin ana arterleri başta olmak üzere cadde ve mahalle aralarında biriken kar kütlelerinin temizlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

Bu kapsamda Atatürk Bulvarı ve Aksaray Caddesi?ni geçici olarak trafiğe kapatılmasının ardından Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü?nce oluşturulan ekipler kepçeler tarafından bir araya getirilen kar birikintilerini kamyonlar yardımıyla boş arazilere taşıdılar. Haber: Erdal Kesici