Yaklaşan yerel seçimler öncesi ziyaretlerine devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş, Nevşehir Doğa Kolejini ziyaret etti.

Ziyareti esnasında Nevşehir Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Doğa Koleji Kampüs Müdürü Sabahattin Yılmaz ve Lise Müdürü Nurettin Ateş ile sohbet eden Ödemiş, daha sonra Nevşehir Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Doğa Koleji Kampüs Müdürü Sabahattin Yılmaz ve Lise Müdürü Nurettin Ateş eşliğinde Kampüs binasını gezdi.

11 bin metrekarelik arsa üzerine kurulu bulunan Nevşehir Doğa Kolejinin, 21 bin metrekarelik kapalı alanında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu ile fen lisesine ait olmak üzere toplamda 65 dersliği bulunuyor.

Kapalı havuzu, öğrencilerin etkin teneffüs geçirebilmeleri için sanat sokağı, görsel sanatlar odası, ekoloji dersliği, müzik odası, ibadethane, bilim ve teknoloji dersliği, seramik atölyesi, satranç sınıfı, 3D sınıfı, akıl oyunları sınıfı ve laboratuvarlardan oluşan kampüs binası, 2000 öğrenci kapasiteli yemekhane ve 550 kişilik konferans salonunu ile Nevşehir’de eğitime farklı bir boyut kazandırmıştır.

Fiziksel altyapısı, teknolojik donanımı, zengin aktivite alanlarıyla Doğa Koleji, Cumhuriyet Halk Partisi Ürgüp Belediye Başkan Adayı Bekir Ödemiş’ten de tam not aldı.