Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol bültenine göre, Karaman-Mut, Pınarbaşı-Malatya, Pınarbaşı-Gürün-Darende, Pınarbaşı-Kaynar-Şarkışla, Konya-Karaman, Konya-Karapınar-Ereğli, Beyşehir-Seydişehir-Akseki, Cihanbeyli-Kulu,

Kütahya-Afyon, İnegöl-Domaniç-Tavşanlı, Konya-Afyon, Ankara-İstanbul (Bolu Dağı Tüneli mevkisi) Şavşat-Ardahan-Çıldır, Bayburt-Aşkale (Kop Dağı), Erzurum-Çat-Karlıova, Tortum-Erzurum, Zara-İmranlı-Refahiye, Çetinkaya-Divriği ve Kangal-Gürün yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.


Kangal-Alacahan-Hekimhan, Eruh-Şırnak, Sivas-Bedirli-Hanlı, Sivas-Ulaş-Kangal, Samsun-Kavak (Samsun-Ankara), Şarkışla-Sivas (Kayseri-Sivas), Aksaray-Nevşehir, Pınarbaşı-Kahramanmaraş ve Karaman-Ereğli yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapalı bulunuyor.

Şırnak- Eruh-Şirvan yol ayrımı Cevizlik-Cevizlik yol ayrımı-Develi, Yahyalı-Mansurlu-Bünyan-Tuzhisar-Gölcük-Çiftlik-Güzelyurt-Akdağmadeni-Akçakışla-Bozhöyük-Kızılcıova-Derinkuyu-Göllük-Çiflik-Altunhisar yollarında kar ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Yenikorak-Erfelek, Sakız İliç Kemaliye-Arapkir yolları da kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

Akbez-Kilis yolunun 10. kilometresinde (Sapkanlı Köprüsü) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle yol trafiğe kapalı bulunuyor.
Kaynak: AA