Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için hafta başından bu yana İstanbul’da çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Rasim Arı, beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar ile birlikte Tuzla’daki İnallı Derneğini ziyaret etti. Burada dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından karşılanan Arı, hemşehrileri ile hasret giderdi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Arı, hemşehrileri ile hem Nevşehir hem de İstanbul seçimleri üzerine sohbet etti.

Arı: “Nevşehir’deki vatandaşlarımızın desteği ile 31 Mart seçimlerinde Nevşehir il merkezinin yanı sıra birçok ilçe ve belde belediyemiz AK Parti iktidarı ile devam kararı aldı ve şimdi sıra İstanbul’da. Sizlerin ekmeğinizin peşinde geldiğiniz bu güzel şehirde aydınlık yarınlara ulaşabilmeniz için Binali Yıldırım’a destek vermemiz gerekiyor. Sizlerin burada mutlu ve huzurlu olması bizleri de son derece mutlu edecektir. Bu yüzden Nevşehir’den gelerek burada çalışmalar yapıyoruz. Sizlerin de 23 Haziran seçimlerinde kullanacağınız oylarla hem şehrimize hem de ülkemize önemli hizmetler kazandıran Binali Yıldırım’a vefanızı göstereceğinizden hiçbir şüphem yok.” diye konuştu.

Belediye Başkanı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İnallı Derneği üyeleri, 23 Haziran seçimleri için Binali Yıldırım’a destek sözü verdi.