AK Parti İstanbul Milletvekili Avrupa Demokratlar Birliği Eski Başkanı AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya ile AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın seçim ofisi açılışına katılmak üzere yarın Nevşehir'e geliyor

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’nın, meteris Şekerbank yanındaki seçim irtibat bürosunun açılışı 16 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 13.45'te AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Yasin Bölükbaşı ve Nevşehir Milletvekillerinin katılımıyla yapılacak.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; "Esnaflarımıza, Özellikle çarşı esnaflarımıza daha çok dokunup daha çok dertleşip sorunlara çözüm üretmek adına. Yeni Mahalle Lale Caddesi meteris mevkiinde bir muhabbet ofisi daha açıyoruz. ‪Yarın, öğle namazından sonra ‪inşallah. Tüm Nevşehirli hemşehrilerimizi bekliyoruz" dedi.

"Yarın meteriste buluşalım"

Ziyaretler ve planlanan seçim çalışmalarından kalan zamanda kendisinin de seçim irtibat bürosunda vakit buldukça daima vatandaşlarla bir arada olacağını ifade eden Arı, “Tüm vatandaşlarımızı seçim irtibat büromuza sohbet etmeye, istişare etmeye, taleplerini dinlemeye bekliyorum” dedi.

"16 Şubat 2019 Cumartesi Saat: 13.45'te, Meteris, Yeni Mahallesi, Lale Cd. Nevşehir Merkez/Nevşehir"