AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Rasim Arı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililer ile bir araya geldi.

AK Parti il binasında düzenlenen aday tanıtım toplantısına Rasim Arı ile birlikte AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Belediye Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda teşkilatımızla birlikte Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı’nın aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. Biz her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini verdik, vermeye de devam edeceğiz. Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır, Nevşehir’de Gönül Belediyeciliği için adayımız Rasim Arı, hayırlı olsun. ‪Biz birlikte Nevşehir’iz, Sevdamız Nevşehir. Önce Millet Önce Memleket” dedi.