AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesporlu futbolculara antrenman sonrasında sürpriz bir ziyarette bulunarak, zor maç öncesi Nevşehir Belediyespor'lu oyunculara başarı dileğinde bulundular.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir İl Başkan Yardımcısı - Seçim İşleri Başkanı Av. Muhammed Feyzi Aygün, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Nar Belediye Başkan Adayı Süleyman Özçelik'in de eşlik ettiği ziyarette Kırmızı-Beyazlı ekibi çalışma yaptığı Nar tesislerinde ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek hafta sonunda oynanacak olan Karbel Karaköprü Belediyespor maçı öncesi moral verdiler.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı; "Gözbebeğimiz, ‪İnşallah marka şehrimizin, şampiyon takımı olacak olan Nevşehir Belediyespor yönetici ve futbolcu kardeşlerimizi il başkanımız M. Rauf Yanar, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz ve merkez ilçe başkanımız Edip Avşar ile beraber ziyaret ederek başarı dileklerinde bulunduk. Maşallah hepsi de arslanlar gibiler. Moral motivasyonları üst düzeyde. İnşallah Pazar günü sahaya çıkıp galip gelecekler ve kendilerine inanan bizleri mahçup etmeyecekler" dedi.

Arı: 'Tek Yürek, Tam Destek Tüm Nevşehirliler Haydi Maça'

Hafta sonunda oynanacak olan zorlu karşılaşmaya tüm Nevşehirlileri davet eden Rasim Arı, "17 Mart 2019 Pazar günü Saat: 15.00'da oynayacağımız Karbel Karaköprü Belediyespor maçında yine Gazi stadında buluşuyoruz. Hedefe çok az kaldı. Kolay maç yok. Çıkacağız, oynayacağız, kazanacağız. Başka yolu yok. Pazar günü herkesi Gazi'ye bekliyoruz. İnanıyoruz, ‪Az kaldı" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, "Sevdamız Nevşehir Belediyespor’umuzu, yöneticilerimizi ve futbolcu kardeşlerimizi; ziyaret ettik. Yolun sonu şampiyonluk.‪ Plaka50 Şampiyon Belli" dedi.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya da, “Kritik haftalara girdiğimiz bu zorlu dönemde bizlere bu sürpriz ziyaretlerinden dolayı il başkanımız M. Rauf Yanar, Milletvekilimiz Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ve merkez ilçe başkanımız Edip Avşar'a sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm Taraftarımıza en büyük hediye, bu maçta galip gelmek olacak'' dedi.