AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Nevşehir eski Milletvekili Murat Göktürk, AK Parti Nevşehir eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Tüm Muhtarlar Derneği, Nevşehir Baro Başkanlığı ve Nevşehir İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

AK Parti Heyeti ayrıca Nevşehir Organize Sanayi Esnafı ve Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı esnaflarla öğle yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı yaptığı açıklamada; “Yerel yönetimin kalbi olan muhtarlarımızlayız. Önceki dönem İl Başkanımız Mehmet Ali Tanrıver, eski milletvekilimiz Murat Göktürk, Baro Başkanımız Av. Necmi Öncül ve İl Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Yüksel Yiğit’i makamlarında teşkilatımızla beraber ziyaret ettik. Şehrimizin en kuvvetli destekleyicilerinden olan sanayi esnafımızla öğle yemeğinde bir araya geldik. Ticaret ve Sanayi Odamız başta olmak üzere sanayicilerimizin kanayan yaralarına hep beraber merhem olacağız. Marka şehir, marka siyaset” dedi.