Nevşehir merkez belediye başkan adayını ve ilçe ? belde belediye başkanlarını önümüzdeki günlerde toplu bir aday tanıtım töreni ile kamuoyuna sunmaya hazırlanan Saadet Partisinin merkeze bağlı Kavak kasabasındaki belediye başkan adayı Yusuf Erdoğan olarak açıklandı.

Saadet Partisi il başkanlığına beraberindeki 50 ye yakın destekçisi ile gelen Saadet Partisi Kavak belediye başkan adayı Yusuf Erdoğan?a önce Saadet Partisi genel idare kurulu üyesi Duran Soyuğur tarafından parti rozeti takıldı.

Saadet Partisi il başkanı Ali Doğan Simit, Saadet Partisinin yerel seçimlerde büyük bir başarıya imza atacağına inandıklarını kaydederken, Nevşehir, il, ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarının belirlenmeye devam ettiğini, önümüzdeki günlerde düzenlenecek geniş çaplı bir basın toplantısında adaylarını kamuoyuna tanıtacaklarını söyledi.
 
Kavak kasabasında belediye başkan adayı Yusuf Erdoğan ile beldenin Saadet ve huzura kavuşacağını da kaydeden İl başkanı Simit, yerel seçimlerde ilimizde de başarılı olacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.