CHP’nin genç Milletvekili Aday Adayı Sağlamer, seçim çalışmalarına hız verdi. Merkez ve ilçelerde çeşitli ziyaretlerde bulunan Sağlamer, CHP’nin Nevşehir’de eski günlere dönmesi gerektiğini söyledi.

CHP’nin Nevşehir’de toparlanma sürecinde olduğunu ifade eden Sağlamer, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde Nevşehir’den 1 milletvekili çıkaracaklarına inandığını söyledi. 2014 yılı yerel seçimlerinde CHP’nin merkez Belediye Başkan Adayı olan Sağlamer’e CHP’liler destek vermemiş, oylar MHP’ye kaydırılmıştı. Milletvekilliği seçimlerinde CHP’lilerin nasıl bir tutum sergileyecekleri merak konusu.

Serkan Sağlamer kimdir?

Serkan Sağlamer 1973 yılında Nevşehir merkezde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Nevşehir’de tamamlayan Sağlamer daha sonra ticaret hayatına atıldı. 1995 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra ticaretle uğraşmaya devam eden Serkan Sağlamer, temizlik şirketi sahibi. Apartman ve site yöneticiliği de yapan Sağlamer, evli ve 3 çocuk babası. 2000 yılında CHP üyeliğinin ardından 2 dönem il disiplin kurul başkanlığı yaptı. 2014 yerel seçimlerde CHP’den Nevşehir merkez Belediye Başkan Adayı oldu. Haber: Alpaslan Körükcü