AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir'in 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazır olduğunu ifade etti.

Çeşitli ziyaretler ve programlara katılmak üzere Nevşehir'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Parti binasında AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve partililerle bir araya gelen Kaya, Nevşehir'in 31 Mart seçimlerine hazır olduğunu ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, daha sonra Hacıbektaş ilçesini ve Afrin Gazisi Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez'i evinde ziyaret etti.

Fatma Betül Sayan Kaya, Hacıbektaş ilçesini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, seçim çalışmaları kapsamında Hacıbektaş ilçesini ziyaret etti.

Hacıbektaş ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’ya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve partililer eşlik etti.

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada; “Genel Başkan Yardımcımız Fatma Betül Sayan Kaya ve teşkilatımızla Hacıbektaş ilçemizi ziyaret ediyoruz. Sevgi, hoşgörü ve merhamet diyarı Hacıbektaş’ımız, 31 Mart’ta AK Belediyeciliğe hemşerilerimizin desteği ile kavuşacak inşallah. Kültür başkenti Hacıbektaş’ımız, AK Parti Belediye Başkan adayımız Şenay Gök ile şahlanacak; Hacıbektaş ilçemiz kazanacak” dedi.

Fatma Betül Sayan Kaya, Afrin Gazisi Didinmez’i evinde ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Afrin Gazisi Nevşehirli Uzman Çavuş Zeki Didinmez'i evinde ziyaret etti.

Ziyaretinde Sayan Kaya’ya, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç eşlik etti.

Milletvekili Açıkgöz burada yaptığı açıklamada; “Afrin gazimiz Zeki Didinmez’i gece vakti ziyaret ettik. ‘Tek bayrak, tek vatan, tek devlet, tek millet’ için her şartta ve her zaman canlarını siper eden gurur kaynağımız kahramanlarımıza, fedakar ailelerine minnettarız. Kahraman ceddimizin emaneti kutsal vatanımız için bir ve beraber olarak güçlü Türkiye’nin bekası adına çalışmaya devam” dedi.

Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez ve ailesi de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya ve beraberindeki heyetin yaptığı bu sürprizin oldukça anlamlı olduğunu belirterek, kendilerine teşekkür ettiler.