Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Nevşehir Özel Organize Sanayi Bölgesindeki sanayi işletmelerini ziyaret ederek işveren temsilcileri ile işçilerle sohbet etti.

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim arı ile birlikte esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında bugün Aksaray yolu üzerinde bulunan Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayi işletmelerini AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ve AK Parti Nevşehir il teşkilatı yöneticileri birlikte ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, işletmelerde çalışan işçilerle sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundular.

Başkan Seçen ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, ziyaret çerçevesinde işletme yönetici ve sahipleri ile de bir araya gelerek sorun, istek ve temennileri ele alan görüşmelerde bulundular.