7 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, gezilerine, şehir merkezinde faaliyet gösteren esnaflar ile devam etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen geziler kapsamında şehir merkezindeki çeşitli meslek grubunda faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, esnaflara hayırlı işler dileyerek, sıkıntılarını dinledi. AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizliğider’in esnaflarla buluşmalarına, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Partili İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ile  birlikte kalabalık  parti topluluğu eşlik ediyor.

7 Haziran da yapılacak seçimler için Nevşehirli esnaflardan dua ve destek isteyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, AK Parti olarak esnafların her zaman yanında olduklarının mesajını verdi. AK Parti iktidarının en büyük niteliğinin sürekli sahada, vatandaşlarla iç içe olması olduğuna vurgu yapan AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider, "Biz seçimden seçime halkın karşısına çıkan, ziyaret eden partilerden değiliz. AK Parti kadrolarının çalışma prensibinde halktan kopuk siyaset olmadı ve olmayacaktır.

Çünkü biz halkımızla iç içe omuz omuza mücadele ediyoruz” dediler. Yapılan ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisinin, duyulan güvenin doğru siyaset ve hizmet yolunun rotasını çizdiğini ifade eden AK Parti Milletvekili Adayları; “bu durum üzerlerimize düşen sorumluğu daha da artırıyor” diye konuştular. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları; “Halkını yarı yolda bırakan partilerden hiç bir zaman olmadık ve olmayacağız. Milletimiz bize güvendi ve inandı. Biz hiç bir zaman halkımızı yarı yolda bırakmadık, bırakmayız. Partimizde görev alan her bir kişi ne kadar büyük bir vebal ve sorumluluğun altına girdiğinin farkındadır. Seçimler geldi diye sahaya çıkan bir parti değiliz. Sürekli halkının yanında olmuş, yalnız bırakmamış bir partiyiz” şeklinde konuştular. AK Parti Milletvekili Adayları Açıkgöz, Göktürk ve Gizligider’e vatandaşlar, bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, seçim gezileri bundan sonraki süreçte de yoğun bir şekilde devam edecek. Haber: Fatma GEDİK