Yüreklerin burkulduğunu ve duaların soma için yapıldığını kaydeden Taşcı, madende kalanların sağ salim ailelerine kavuşmaları için dua ettiklerini söyledi.


Taşcı, Soma?da yaşanan ve tüm milletimizi derinden yaralayan göçükte mahsur kalan işçilerimizin bir an önce sağ salim kurtarılarak ailelerine kavuşmasını heyecanla bekliyoruz. Artık aynı sahneleri yaşamak istemiyoruz.

Soma`da göçük altında kalan işçilerimizin sağ salim ailelerine kavuşmasını Yüce Allahtan niyaz ediyorum dedi. Taşcı mesajında şu ifadelere yer verdi: ?En büyük korku ve kaygımız kayıp sayısının artma ihtimalidir.

Halen, maden ocağında mahsur kalmış çok sayıda işçimizin olması ve geçen her anın aleyhe işlemesi endişeleri artırmakta, umutları kırmaktadır. Aziz milletimizin duaları Soma içindir. Herkesin gözü-kulağı Soma?dan alınacak haberlere kilitlenmiştir.

Arama-kurtarma ekiplerinin canla-başla çalışmalarını sürdürdükleri görülmektedir. Türk devleti tüm imkânlarıyla olay mahallindedir. Herkesin kalbi Soma için atmaktadır.

Şu an toprak altında mahsur kalan işçilerimizin sağ-salim kurtarılmaları, sevdikleriyle ve sevenleriyle kavuşmaları Rabbimden dileğimdir.

Hepimizi gözyaşına ve mateme boğan maden faciasında hayatlarını kaybeden işçilerimize Cenab-ı Allah?tan rahmet; kederli ailelerine, Somalı vatandaşlarıma ve Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Yaralı olarak kurtarılan işçilerimize de geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar temenni ediyorum.? Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ