Kongre gündem maddeleri belirlendi. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe yönetim kurulunun kararı ile 30.12.2014 tarihinde saat 10.00 da çoğunluk sağlanmadığı takdirde aynı gün saat 14.00?de Avanos Belediyesi toplantı salonunda olağan kongre yapma kararı alındı.

Parti merkez ve belde delegeleriyle halk davet edildi. Avanos MHP İlçe Başkanı Mehmet Dilari tarafından yapılan açıklamada olağan genel kongre gündemine dair şu açıklama yapıldı.

Kongre açılışının ardından kongre başkanlık divan seçimi ve hemen ardından devletimizin ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve istiklal marşı okunacak.

Gündemin okunması sonrası yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, gelir gider hesap raporunun okunması, yeni bütçe tasarının okunması ve oylanması, yönetim kurulunun ibrası, aday listesinin tanıtımı, seçim için tasnif komisyonunun oluşturulması ve seçimler yapılacak.

Dilek ve temennilerden sonra kongre tamamlanacak ve 4 yıl boyunca görev yapacak yeni yönetim kurulu belirlenmiş olacak. Haber: Ali Çamur