Geçtiğimiz günlerde partili kadınlarla toplantıda bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, belediye başkanlığına seçilmeleri halinde ilimizde bayanlara özel projeyi de hayata geçirmeyi planladıklarından bahsetti.

İl merkezinde bütün mahallelere, ya da merkezi mahallelere Hanım Evleri yapmayı planladıklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, bayanların bu hanım evlerinde bir araya gelerek sohbet imkânı bulacaklarını ve çeşitli sosyal aktivitelerde bulunabileceklerini söyledi.

Bayanlara özel bir diğer projelerinin Kadın Dostu Evi projesi olacağını da kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, bu proje ile kadınların huzur bulacakları bir ortam oluşturulmasının planlandığını dile getirdi.

Aile içi sıkıntılar yaşayan çok sayıda kadının bulunduğunu ve bu kadınların belli zamanlarda bu kadın dostu evi projesinden yararlanacaklarına değinen Varol, her iki projeye de büyük önem verdiklerini ve seçilmeleri durumunda hayata geçirecekleri ilk projeler arasında bu iki projenin yer aldığını da sözlerine ekledi.