AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ilk olarak Ürgüp eski Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı beraberinde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ile ziyaret etti. Burada Fahri Yıldız ile bir süre sohbet eden Yanar, AK Parti’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar daha sonra ise Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte İl Genel Meclisi eski başkanı Süleyman Özgün’ü ziyaret etti. Burada Özgün ile bir süre sohbet eden İl Başkanı Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Yiğitarslan kendisine AK Parti ve Nevşehir’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar daha sonra ise Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan ile birlikte son olarak Göreme eski Belediye Başkanı Nuri Cingil’i ziyaret etti. Cingil ile bir süte sohbet eden Yanar ve Yiğitarslan, AK Parti’ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar şu ifadelerde bulundu; "Makamlar geçici dostluk ve vefa bakidir. Ve AK Parti Bir Vefa Hareketidir. Önceki dönem Belediye Başkanlarımızı ve İl Genel Meclis Başkanımızı ziyaret ederek Hasbihal ettik." dedi.