2021 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Programı kapsamında amatör spor kulüplerine destek olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Nevşehir'de yardım almaya hak kazanan 26 amatör spor kulübüne 165 bin TL’lik nakdi yardım çeki düzenlenen törenle verildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir'de faaliyet gösteren 26 amatör spor kulübüne verilmek üzere gönderilen 165.000 TL’lik nakdi destek çekleri Vali İnci Sezer Becel'in katıldığı törenle kulüp temsilcilerine teslim edildi.

Gençlik Merkezinde düzenlenen törene Vali İnci Sezer Becel, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Amatör Spor Kulüplerinin temsilcileri katıldı.

Pandemi sebebiyle spor kulüplerinin katılımının sınırlı tutulduğu törende, kulüplerin temsilcilerinin görüş, öneri ve taleplerini de dinleyen Vali Becel yaptığı konuşmada, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan destek almaya hak kazanan kulüplerimizi öncelikle tebrik ediyorum. Hayırla kullanmak nasip olur inşallah. Bizler sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. İmkanlarımız ölçüsünde kaynaklarımızı sizler için kullanmaya hazırız. Yeter ki sizler de bu kaynakları doğru anlamda kullanın ve başarı odaklı çalışmalarınızı sürdürün. Tabi ki kulüplerimiz ve sporcularımız çalışmalarına devam ederken bizler de onlar için elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle ilimiz için önemli yatırımlarımız olacak, devam eden projelerimiz tamamlanacak. Bizler sizin için varız, sizler de daha çok çalışmalı ve hedeflerinizi daha yüksek tutmalısınız. Bu çalışmalarla birlikte ilimiz Nevşehir'i ulusal, ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil edip önemli başarılara imza atacağınızdan şüphe duymuyorum. Hepinize spor hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.