Milletvekili aday adayı Fazlı Koç, Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici ve ülkücü gençler şiddetli kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle doğada bulunan hayvanların aç kalmaması için doğaya belli noktalara ekmek bırakarak buğday döktüler.

MHP Aday adayı fazlı Koç, son günlerde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle kar yağışından yaban hayvanlarının beslenme noktasında sıkıntı yaşadıklarını doğaya ekmek yem bıraktıklarını söyledi.

Fazlı Koç ?Geçtiğimiz günlerde yoğun kar yağışı nedeniyle av ve yabani hayvanların beslenme sıkıntısı çektiğini, bu nedenle kısmen de olsa hayvanların beslenme ihtiyaçlarını gidermek için Nevşehir Sulusaraya yoluna bölüm bölüm doğaya bol miktarda yem ve ekmek bırakarak sosyal bir sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Koç, ?Türkiye?nin birçok yöresinde olduğu gibi Nevşehir?de yaşanan soğuk hava koşulları nedeniyle yaban hayvanları ve doğada yaşayan hayvanlarla ilgili özendirici olmak ve dikkat çekmek noktasından hareketle Nevşehir Ülkü Ocaklarımızda ki gençlerimizle birlikte böyle bir çalışma yapmak istedik.

Bütün topluma mal olmasını ve topluma örnek olmasını istiyoruz. Buğday ve ekmek bırakıldı. Birlik ve beraberliğimize daim olacak bütün çalışmaların içerisinde hareket etmek ve sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmek adına bu şehri ve bu ülkeyi seven bir birey olarak değer katmaya devam edeceğiz.

Ülkü Ocakları başkanımız Yahya Leblebici ve ülkücü kardeşlerime teşekkür ediyorum? diye konuştu. Haber: Ali Çamur