Nevşehir’de Kayaşehir masterler futbol takımının formasını giyen antrenör Hakan Tunç, Nevşehir 1. Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Kaymaklıspor’un genç yıldızı oğlu Vedat Tunç ile karşı karşıya geldi.

Nevşehir 1.Amatör Küme’de mücadele eden Kaymaklıspor ile Kayaşehir Masterler hazırlık maçı yaptı.

Yıllardır Nevşehir’de futbol oynayan ve şimdi de antrenörlük yapan Kayaşehir Masterler takımının oyuncusu Hakan Tunç ile Kaymaklıspor’da forma giyinen oğlu Vedat Tunç, hazırlık maşında karşı karşıya geldi.

Maç öncesi birbirlerine başarı dileyen baba-oğul, maç içerisinde de sık sık karşı karşıya geldi.

Kıran kırana geçen maçta baba Tunç’un takımı oğlunun da oynadığı Kaymaklıspor’u yenmeyi başardı.

“GURUR VERİCİ”

Baba Hakan Tunç, kendisi için bu karşılaşmanın ayrı bir önem taşıdığını belirterek, "Kaymaklıspor forması giyen oğlum Vedat ile gurur duyuyorum. Onun eğitimli iyi bir futbolcu olması için elimden geleni yaptım. İyi de futbolcu oldu. Ancak şimdi rakip olduk." diye konuştu.

3-2 biten karşılaşmada oğlunun da oynadığı takımı yenmenin farklı bir his olduğunu kaydeden baba Tunç, “Kaymaklıspor karşısında oldukça zorlanmış olsak da bu zorlu maçta tecrübe kazandı. Bu maç futbol kariyerimin en anlamlı ve unutulmaz maçı oldu. Oğlumla aynı sahada birbirine rakip olarak karşılıklı oynamak çok değişik bir duyguydu. Her ikimizde Fenerbahçe taraftarı olarak futbolu çok seviyoruz.” diye konuştu.

Babası ile sahada rakip olarak karşı karşıya gelen Vedat Tunç da “Benim için çok özel bir maçtı. Heyecanlıydım ama kaybettik. Herkes bizi tebrik etti, bu da benim çok hoşuma gitti." dedi.