Misli.com 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’a maddi ve manevi destek sağlayan Nevşehirli İş İnsanı Yaşar Eroğlu’na Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Kulüp Başkanı Esat Özaltın tarafından plaket ve forma hediye edildi.

Plaket taktimi sırasında konuşan Belediye Başkanı Arı, Ne zaman başımız sıkışsa yardımlarını esirgemeyen Yaşar Eroğlu’na ufak da olsa bir teşekkür etmek istedik. Bu nedenle kendisine plaket takdim ettik. Yaşar Eroğlu sadece bizim değil Nevşehir Belediyespor’a değil, Nevşehir’e destek veren birisidir. Kendisine tüm spor camiası ve Nevşehirli hemşehrilerim adına da teşekkür ediyor, bize yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

İş İnsanı Yaşar Eroğlu her zaman Nevşehir Belediyespor’un yanında olduğuna dikkat çekerek; “Elimizden geldiği kadar Nevşehir Belediyespor’a destek olmaya gayret ediyoruz. Temennimiz ve beklentimiz geçmişi olan Nevşehir Belediyespor’umuzu bir an önce üst liglerde yerini almasıdır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Eroğlu’na, teşekkür plaketi Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve Nevşehir Belediyespor Yönetici ve İstanbul sorumlusu Hüsnü Öncül tarafından verildi.