Yemeğin ardından, bir konuşma yapan Doğanspor ikinci Başkanı Şahin Özer; ''Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Baturay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Baturay'a Doğanspor camiası olarak çok teşekkür ediyorum. Şampiyonluk yolunda Saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız karşılaşma öncesinde futbolculara büyük moral ve motivasyon oldu.

Doğanspor Başkanı Ayhan Apak'a, Kurmaylar Murat Karataş, Mehmet Akbulut ve Adnan Akbulut'a ile sporculara çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Doğanspor Kaptanı Ramazan Abacı da; “Baturay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Baturay’a verdiği bu anlamlı yemekten dolayı takım kaptanı olarak arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Baturay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Baturay da, şehir dışında olduğu için can yoldaşını arayarak; “Futbolculara başarılar diliyorum. İnşallah Ceyhan Doğanspor saha ve seyircisi önünde 3 puan alarak şampiyonluğa emin adımlarla gideceğine inanıyorum. İsminin başında Ceyhan olan bizim önceliğimizdir. Milli takımımız Ceyhanspor olmak üzere, Ceyhan gücü ve Doğanspor'un her şeyi beni ilgilendirir. Elimizden gelen gayretle destek olmaya çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz çünkü başka Ceyhan yok. Takımlarımız hak ettiği yere inşallah gelecek. Bizde eski bir sporcu olarak gurur duyacağız.” diye konuştu.