TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un Bayburt İl Özel İdarespor Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılan Özcan Kızıltan ile anlaştığı iddia edildi.

Son olarak Bayburt Özel İdarespor'da görev yapan tecrübeli Teknik Direktör Özcan Kızıltan'ın ismi Nevşehir Belediyespor camiasında büyük heyecan yaşattı.

Konuya ilişkin henüz resmi açıklama yapılmadı

Teknik Direktör Ergün Aytekin ile yolların ayrılmasının ardından tüm gözler yeni gelecek Teknik direktöre çevrilmişti. Nevşehir Belediyespor'dan Teknik Direktör konusunda kısa zamanda resmi açıklama yapılması ve yeni teknik patronun kamuoyuna duyurulması bekleniyor.

Özcan Kızıltan kimdir?

İstanbul doğumlu olan Özcan Kızıltan, futbola İstanbulspor genç takımında başladı. İstanbulspor, Malatyaspor, Sakaryaspor, Mersin İdmanyurdu'nda oynadı. 1981 yılında Fenerbahçeli olan Özcan Kızıltan, 3 yıl sarı-lacivertli formayı giydi. Mersin İY, Çanakkale Dardanel, Fenerbahçe altyapısında çalışan Özcan Kızıltan, bir dönem Erdoğan Arıca'nın da yardımcılığına yaptı. Tarsus İdmanyurdu, Göztepe, Bucaspor, Sakaryaspor, Gençlerbirliği, Rizespor, Eskişehirspor, Boluspor, Yeni Malatyaspor gibi köklü kulüplerde teknik adam olarak çalışan Kızıltan, evli ve 1 çocuk babası.