8-10 Mayıs tarihleri arasında Forum Kapadokya`da gerçekleştirilen ve pek çok sportif aktiviteye sahne olan "Oyunda Kal" etkinliğinin finali, projenin sözcüsü ve ünlü basketbolcu Levent Topsakal`ın katılımıyla renklendi.

Etkinlik boyunca Levent Topsakal ve Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Antrenörlerinden taktikler alan genç sporcular finalde tüm hünerlerini göstererek göz doldurdular.

Gençler arasında sporu yaygınlaştırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla hayata geçirilen "Oyunda Kal" projesinin finalinde, 11-15 yaş arası gençlere yönelik basketbol antrenmanı yapıldı.

Etkinlik finalinde deneyimli basketbolcu Levent Topsakal`dan taktikler alarak, oyunun keyfini doyasıya yaşayan genç yetenekler unutulmaz bir gün yaşadı.

Sahaya çıkıp, kendini gösteren genç yetenekler Temmuz ayında düzenlenecek Darüşşafaka Doğuş Basketbol kampına davet edildi.

Etkinlikler boyunca genç basketbolcuların büyük ilgi gösterdikleri Levent Topsakal,

"Proje kapsamında ülkemizin çeşitli illerini geziyoruz ve çocuklarla bir araya geliyoruz. Burada hedefimiz çocuklarımızı spora alıştırmak, onları sanal dünyadan çıkartıp spora yönlendirmek, mücadeleyi, hayatı öğretmek.

Çocuklarımızın daha sağlam, daha kimlikli fertler olmasını sağlamak istiyoruz" diye konuştu. Haber: Erdal KESİCİ