Kamp Eğitim Merkezinde düzenlenen iftar yemeğine, Ünlüer´in yanı sıra Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Nevşehir´de faaliyet gösteren spor dallarının il temsilcileri ve bazı gazeteciler katıldı.

Nevşehir´de spor konusunda önemli başarılar elde edildiğini vurgulayan Ünlüer, bundan gurur duyduklarını ve başarıların artarak devam etmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını söyledi.

Yüzme havuzunda son durum

Yüzme havuzunun son durumu hakkında da bilgiler veren, Ünlüer, ilk müteahhidin iflasını açıklaması nedeniyle havuz inşaatının 1 yıl geciktiğini belirterek, yeniden yapılan ihalenin ardından çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Havuz inşaatının büyük bölümünün tamamlandığının altını çizen Ünlüer, en geç ağustos ayında tamamlanması gerekiyor. Ama biz daha erken teslim edilmesini bekliyoruz. Yüzde 98 oranında tamamlandı dedi.

Sporcu fabrikası

Sporcu fabrikası inşaatının da sürdüğünü kaydeden Ünlüer, bazı branşların sporcu fabrikasında çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, inşaat tamamlandıktan sonra hangi branşların orada faaliyet göstereceğinin kesinleşeceğini söyledi. Ünlüer, sporcu fabrikasından yetişen çocuklarımızın dünya çapında dereceler elde etmesini hedefliyoruz diye konuştu. Haber: Alpaslan Körükcü

/images/haberler/resimler/2015-7/7/1132588130578.jpg

/images/haberler/resimler/2015-7/7/1409010501272.jpg