Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylenen ?Muhtar bile olamaz? sözüne de değinen Güneş, muhtar olamaz dediler, olmadığı şey kalmadı. Sanatçı olsaydı Türk sanat müziğinde yeni bir dal çıkarırdı? dedi.

Kendisinin Nevşehir?de yaşamadığı konusunda eleştirildiğine de değinen Güneş, ?İstanbul ya da Nevşehir değil ben dünya vatandaşıyım. Öyle olmak istiyorum, onun da doğru olduğunu düşünüyorum? diye konuştu.

?Benim kimseye kendimi ispat etmeye ihtiyacım yok? diyen Güneş, kendisinin yurtta büyüdüğünü ve devletin kendisine baktığını ifade ederek, ?Benim gönlüm Nevşehir?den hiçbir zaman ayrılmadı.

Devlet bize baktı, büyüttü. Devlete borcumu ödemem gerektiğini düşünüyorum. Ben bu şehrin bir şeyler hak ettiğini düşünüyorum. Bunu vermenin kolay yolunun siyaset olduğunu düşünüyorum? şeklinde konuştu.

Güneş, konuşmasına şöyle devam etti: ?Zengini herkes sever. Ben fakiri, garibanı, özürlüyü çok seviyorum. Birinci sınıf onları seviyorum.

Nevşehir?in enerjisi var ama bunu harekete geçirecek kimse yok. Bunu harekete geçirecek insanın ben olduğumu düşünüyorum. Bu şehirde birçok insana hayrımın olacağını düşünüyorum.

Bu şehir için düşündüğüm 3 tane çok güzel şey var. Allah nasip ederse bayrağı 128. kata dikeceğim, benden sonra vekillik yapacak olanlarda alsın o bayrağı yukarı çıkarsın. Ben bunu yapacağıma inanıyorum.?
Haber: Alpaslan Körükcü