Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında hayata geçirilen ve her yıl düzenli olarak organize edilen antrenmanlar bu yıl da 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü itibariyle antrenörler nezaretinde kayıtlarına başladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüse (Covid-19) karşı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından alınan tedbirler ve bir dizi önlemler neticesinde, sporcuların ve gençlerin sağlığını azami seviyede ön planda tutarak, tesis kullanım kuralları ile birlikte antrenörler tarafından da  maske, mesafe ve hijyen kurallarına önemli ölçüde dikkat edilerek sportif çalışmalar gerçekleştirilecek.

Çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan sağlamak amacıyla düzenlenen antrenmanlarla gençlerin fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlanması, sporla tanıştırılması ve gençlerde spor kültürü oluşturulması hedefleniyor.

Düzenlenecek antrenmanlarda atletizm, badminton, basketbol, boks, bisiklet, jimnastik, hentbol, halter,  masa tenisi, yüzme, taekwondo, voleybol, okçuluk, tenis, su topu ve özel sporculara yönelik spor branşları olacak.

Detaylı bilgi ve kayıt için İl ve İlçe Müdürlükleri ile irtibata geçebilecek.