Okulların tatile girmesi ile Nevşehir İl Müftülüğü tarafından açılan Yaz Kur’an Kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen “İrfan Futbol Turnuvası” ödül töreni düzenlendi.

Turnuvaya; Merkez Altunoluk Camii, Fatih Sultan Mehmet Camii, Hacı Mustafa Avlanmaz Camii, Hz. Ömer Camii, Koparan Camii, Rasim Uzer Camii, Söğütlü Camii, Yeni Mahalle Camii, Boğaz Köyü Camii ve Aşıkkutlu Kur’an Kursu katıldı.

Final müsabakasını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Özel Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın, din görevlileri ve öğrenciler birlikte izledi.

Hacı Rasim Uzer Camii ve Yeni Mahalle Camii öğrencileri arasında Özel Altınyıldız Koleji Halı Sahasında oynanan final maçı sonunda Hacı Rasim Uzer Camii şampiyon olurken, Yeni Mahalle Camii ikinci ve Aşıkkutlu Kur’an Kursu da üçüncü oldu.

Final müsabakasını izleyen Vali İlhami Aktaş ve Belediye Başkanı Rasim Arı, şampiyon olan Hacı Rasim Uzer Camii, 2. olan Yeni Mahalle Cami ve 3. olan Aşıkkutlu Kur’an Kursu sporcularına kupa ve madalyalarını verirken diğer takımlara da çeşitli hediyeler verildi.

Vali İlhami Aktaş, İrfan Turnuvasına yapmış oldukları ev sahipliğinden ve katkılarından dolayı Altınyıldız Eğitim Kurumları adına Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın’a teşekkür etti. Düzenlenen turnuvaya katkılarından dolayı din görevlilerine de teşekkür eden Vali Aktaş, turnuvaya katılan öğrencileri de başarı ve azimlerinden dolayı tebrik etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı da, dereceye giren ve turnuvaya katılan takım ve sporcuları teker teker tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kupa töreninin ardından turnuvaya katkılarından dolayı İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından Belediye Başkanı Rasim Arı’ya plaket verilirken, törende Özel Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci’ye de plaketini Belediye Başkanı Rasim Arı verdi.

Program sonunda Özel Altınyıldız Koleji tarafından turnuvaya katılan takım sporcularına ve din görevlilerine akşam yemeği verildi.