Nevşehir Belediyespor’a verdiği destekten ötürü Vahap Tanrıverdi’ye Nevşehir Belediyespor İstanbul sorumlusu Hüsnü Öncül tarafından teşekkür plaketi verildi. 7 ayrı şehir ve 2 ayrı ülkede toplamda 1000'nin üzerinde çalışanı ile çok sayıda insanın istihdamını da sağlayan Malatyalı İş İnsanı Vahap Tanrıverdi Nevşehir’e yaptığı yatırımların yansıra Nevşehir Belediyespor’a yapmış olduğu destekten ötürü Nevşehir halkının ve sporseverlerin gönlünü kazanmaya devam ediyor.

Nevşehir Belediyespor İstanbul sorumlusu Hüsnü Öncül, “Vahap Tanrıverdi’ye ufakta olsa bir teşekkür etmek istedik, bu nedenle kendisine Nevşehir Belediyespor forması ve plaket takdim ettik. Vahap Tanrıverdi sadece spor ve sporcuya değil, Nevşehir’e yatırım ve istihdam konusunda destek veren birisidir. Vahap Tanrıverdi’yi tüm spor camiası ve Nevşehirli hemşerilerim adına tebrik ediyorum.” dedi.

 İş İnsanı Vahap Tanrıverdi ise her zaman Nevşehir Belediyespor’un yanında olduklarına dikkat çekerek, "Elimizden geldiği kadar Nevşehir Belediyespor’a destek olmaya gayret ediyoruz. Temennimiz ve beklentimiz geçmişi olan Nevşehir Belediyespor’umuzun bir an önce üst liglerde yerini almasıdır." diye konuştu.

Verilen forma ve plaketin ardından Öncül ve Tanrıverdi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vahap Tanrıverdi kimdir?

Exedra Hotel Cappadocia, Mil-May Tekstil San. Dış Ticaret A.Ş’nin sahibi Malatyalı İş insanı Vahap Tanrıverdi, Türkiye'nin sayılı iş insanlarından. Bursa, Malatya, İstanbul, Çanakkale, Osmaniye ve Nevşehir ile birlikte toplam 7 ilde, yatırımları olan Tanrıverdi’nin İngiltere ve Fransa’da büyük yatırımları bulunmakta. Tanrıverdi'nin hala hazırda Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında bulunan en büyük butik otelinde sahibi.  Ayrıca, Galatasaray kongre üyesi olan Tanrıverdi 1905 Galatasaray Kültür Sanat Spor Derneği Başkanlığını da yürütüyor.