Avanos ilçesindeki çim sahada düzenlenen sezon açılışında konuşan Kapadokya Göremespor Kulüp Başkanı Hasan Çiner, geçen yıl Spor Toto Bal ligine çıkan Kapadokya Göremespor’un bu sezon daha da üst sıralarda mücadele etme kararlılığı içerisinde olduğunu söyledi.

Çiner şöyle konuştu: “Spor Toto Bal ligi 2019-2020 futbol sezonunu bugün Kapadokya Göremespor olarak resmi olarak açmış bulunuyoruz, Öncelikli olarak bu sezonun bizlere başarılar getirmesini diliyorum, takımımıza beldemize ve şehrimize bu sezonun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güzel bir sezon geçirmeyi diliyorum. Geçen yıl  Bal liginde ilk yılımızda. ikinci yılımızda daha iyi işler yapmak istiyoruz. Geçen yılki işlerin daha da üzerine çıkmak istiyoruz,. Bu yönde hevesimiz, coşkumuz  ve tutkumuz var. Bu vesile ile sezonun da  tüm futbol camiasına hayırlı ve  güzel bir sezon olmasını diliyorum. İnşaallah bu sezonu da kazasız belasız ve sakatsız bir şekilde geçiririz. Biz bu işi yaparken de keyif almak istiyoruz. Başarılı bir sezonu kapatmak arzusundayız. Bizlere desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz olmak üzere sayın milletvekillerimize, sivil toplum teşkilatının değerli yöneticilerine, Nevşehir ASKF Başkanımız sayın Mustafa Avcı’ya, Göreme belediyemize ve tüm belde halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Avcı da, Kapadokya Göremespor başta olmak üzere tüm spor camiasına başarılı bir sezon temennisinde bulundu. Avcı şunları söyledi: “2019-2020 futbol sezonunun   ilimize, milletimize, spor camiasına, Nevşehir Belediyespor’a, Kapadokya Göremespor’a ve tüm amatör takımlara hayırlar getirmesini diliyorum. Kazasız belasız bir lig olmasını arzu ediyorum. Kapadokya Göremespor geçen yıl büyük bir mücadele verdi, bu yıl da büyük mücadele verdi.  Nevşehir Amatör Spor kulüpleri Federasyonu olarak  Kapadokya Göremespor’un nasıl bir mücadele verildiğini biliyoruz. Biz her zaman tüm amatör takımların yanındayız, bal liginde oynayan bir takımımız var. Kulübümüzün Başkan ve yöneticilerine canı gönülden başarılar diliyorum. Allah yollarını açık eylesin.” dedi.

Nevşehir İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan da, Kapadokya Göremespor’un futbol ailesinin içerisinde olan ve Bal ligine renk katan  bir takım olduğunu dile getirerek,. Camia olarak kulüp başkanından teknik heyete, futbolcularından taraftarlarına kadar başarılar dilediklerini kaydetti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici de” Kapadokya Göremespor’u tebrik ediyorum. Gerçekten büyük bir özveri ile bugünkü durumuna geldi. Gerçekten büyük emek ve zaman isteyen bir şey. Bizler gazeteci olarak sizlerin başarısını yazmakla övünüyor ve gurur duyuyoruz. Sizlerin başarısı bizim başarımız, bu sorumluluğu üstümüze alıyoruz her atacağınız adımda başarılı ortamda veya başarızılıktada yanınızdayız fart etmiyor. Ama başarılı olduğunuzda başlıklar daha iyi atılıyor. İnşallah bu şehir için çalışmaya mücadele etmeye çalışacağız “ ifadelerini kullandı.

Kapadokya Göremespor Genel koordinatörü Zafer Çelebi; Her takımı yenebilecek güçteyiz, geçen yıla oranla daha güçlüyüz. Sonuca odaklı kazanma azminde olan bir takım kurduklarını ifade etti.

Teknik Direktör İsmail Güzel ise yaptığı açıklamada; “Herkesin Zevk alacağı iyi bir kadro kurduklarını belirterek şöyle konuştu; Nevşehir’le birleşmiş bir takımız bu gün sezonu açtık daha henüz gruplar belli olmadı. Muhtemelen bu ayın sonunda guruplar belli olur.Yapacağımız hazırlık maçlarında eksik gördüğümüz yerlere takviye yaparız ancak şu andaki kadromuz çok iyi 6 tane Nevşehirli kardeşlerimiz var. Bunlar forma için diğer futbolcular ile önce kadroya girmek için mücadele edecekler daha sonra formayı kapmak için mücadele edecekler bu bütün futbolcular için geçerli iyi olan takıma girecek. Kapadokya Göremespor formasını giyen her futbolcu bu formanın ağırlığını ve sorumluluğunu bilecek” dedi.