İlimiz spor kamuoyunun yakından tanıdığı Ramazan Başbuğ´un antrenörlüğünde Ağustos ayı başından itibaren faaliyete geçen Nevşehir Kapadokya Masterler Futbol Yaz Okuluna yaklaşık 50 dolayında sporcu katılıyor.

2002-2008 doğumlu sporcuların yer aldığı Nevşehir Kapadokya Masterler Futbol Yaz Okulunun okullar açılıncaya dek devam edeceğini belirten Antrenör Ramazan Başbuğ, okulların açılmasının ardından ise hafta sonları iki gün süreyle etkinliğin sürdürüleceğini belirtti.

Kendisinin Çat Gençlik Spor´un Sprotif Direktörlüğüne getirildiğine dikkat çeken Başbuğ, düzenlenen yaz okulundaki yetenekli sporcuların Çat Gençlik Spor alt yapısına da kazandırılacağını, Galatasaray Kulübünün illerde düzenlediği futbol okulları kapsamına da yaz okulunda bulunan sporcuların dahil edileceğini de dile getirdi.

Yaz okuluna desteklerinden dolayı Çat Kasabası Belediye Başkanı Kamil Duru ile Göreme Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Erdoğan´a teşekkür eden Antrenör Ramazan Başbuğ, en önemli hedeflerinin Akademik Lig´de oynamak olduğunu da sözlerine ekledi.