Nevşehir’de spor kültürünün gelişimine önemli katkılar sağlayan Kapadokya Nevşehirspor Kulübü yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Nevşehir’in en etkin ve nitelikli kulüplerinin başında gelen Kapadokya Nevşehirspor Kulübü sportif başarılarının yanında sosyal ve beşeri ilişkilerini de en iyi şekilde yürütüyor.

Geçmiş dönemlerde hizmet eden kulüp başkanlarını ziyaret ederek yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim eden Kapadokya Nevşehirspor Kulüp Başkanı Fatih Önemli ve yöneticileri Nevşehir’de sporun lokomotifi Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve TFF Nevşehir İl Temsilciliğini ziyaret etti.

Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Avcı ve Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca’yı makamlarında ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Fatih Önemli; “Ahde vefayı bilen, kulüp geleneklerine sahip çıkan, zamanında abilik yapmak için geldiğimiz bu kulüpte sizler gibi değerli insanların yanında yetişip tecrübe kazanıp geldiğimiz noktada bıraktığınız emanete her şeyimizle sahip çıkacağız. Kapadokya Nevşehirspor kulübü marka değerini daha da yukarılara taşıyacağız” diye konuştu.

Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı ve TFF Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’da ziyaretlerinden dolayı Kapadokya Nevşehirspor Kulübü Başkanı Fatih Önemli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.