12-13 Kasım 2016 tarihlerinde oynanmaya başlanacak olan Nevşehir 1. Amatör Lig takımlarından Kapadokya Nevşehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın açıklama yaparak Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve il protokolüne teşekkür etti.

Kapadokya Nevşehirspor Kulübü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın yaptığı açıklamada “Spor Kulüplerimiz için malzeme desteği önemli bir artı olarak düşünüyoruz. Sadece bu yıl değil konuya dair ilgili kurumların sosyal projelere daha fazla destek vermesini istiyoruz.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş´a, Nevşehir milletvekillerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Ünlüer´e diğer futbol kulüpleri adına da teşekkür ediyorum.

Malzeme desteğinin oluşmasında emeği geçen bütün paydaşların bir bütün halinde çalışarak ülke sporunun gelişimine katkı sağlamasıyla daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Kulüplerimize dağıtılan malzeme arasında forma, şort, tozluk ve 3 adet futbol topunun büyük anlamı var. İlde yapılacak olan her türlü sosyal projeye ve sportif çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz.

Yeni sezonun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Malzemelerin de kulüplerimizin sağlık ve başarı içerisinde giymelerini temenni ediyorum” diye konuştu.Mehmet Karaca