Turnuva için özel olarak hazırlanan okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe katılan veliler hem bir yarışmanın heyecanını hem de keyifli bir hafta sonu etkinliği yapmanın keyfini yaşadılar.

Masa tenisi sporunda çok başarılı velilerin yanı sıra okulun etkinliğine katılmış olmak için gelen ve masa tenisini amatörce oynayan velilerin müsabakaları renkli görüntülerle doluydu.

Lara Koleji beden eğitimi öğretmenlerinin organize ettiği turnuvaya katılan veliler bir yandan maç yaparken bir yandan da ikramlar eşliğinde diğer velilerle sohbet etme imkânı budular. Lara Koleji beden eğitimi öğretmenlerinden Eyüp Bağatır

"Sağlıklı bir hayat için sporun vazgeçilmez olduğunun tüm sağlıkçılar tarafından defalarca ilan edildiği günümüzde hiçbir tehlikesi olmayan masum ve bir o kadar keyifli bir sportif faaliyet yaptık.

Kaybedeni olmayan bu etkinliğe katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Yapılan müsabakalar sonunda ilk üç şu isimlerden oluştu. Maçlar sonunda Abdülhamit Çiftçi`nin birinci olduğu sıralamada ikinciliği Ercan Yolalan kazanırken, Kaya Doğan üçüncü oldu.

İlk üç derecenin çeşitli hediyeler kazandığı turnuva sonunda katılımcı her veliye günün hatırası adına bir katılım belgesi verildi.