Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 5. Grup´taki temsilcimiz Nevşehirspor, 14. hafta maçında Kilis Belediyespor takımına konuk oldu.

Kilis 7 Aralık Stadyumu´nda oynanan maçta Nevşehirspor, Can Avcı, Eray Eren, Hüseyin Civelek, Ahmet Arslan, Şafak Bayraktar, Serhan Karahan, Aykut Eren, Hakan Doğan, Chıbuzor Nwogbo, Kahı Yannick ve Furkan Yıldırım 11´i ile çıktı. Yedek kulübesinde ise İsmail Çiçek, Recep Doğan, Serdar Kılıç, Aydın Kuzu, Nazım Ortafidan, Beytullah Arslan ve Rahmi Özdemir yer aldılar. 

Nevşehirspor´un başlama vuruşuyla başlanan maçta Nevşehirspor ilk dakikadan son dakikaya kadar bulduğu pozisyonlarla maçta üstün olan taraftı.

Müsabakanın 35. dakikada atılan ara pasında topla buluşan Hakan Doğan kaleciyi çalımlayıp topu boş kaleye gönderdi ve Nevşehirspor 1-0 öne geçti.

İlk yarı Nevşehirspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile sona erdi. Maçın 86. dakikasında Aydın Kuzu´nun kaydettiği golle Nevşehirspor skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın 90. dakikasında gol bulan Kilis Belediye skroru 2-1´e getirdi.

Haftayı 37 puanlı 68 Aksaray Belediyespor ve 35 puanlı Yozgatsporun ardından 35 puanla 3. sırada tamamlayan Nevşehirspor şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Nevşehirspor 15. Hafta itibariyle 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00´de Gazi stadında kendi evinde Belen Belediyespor takımını ağırlayacak.